La tercera edició de la Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona arriba aquest dissabte 12 de juny a la plaça Corsini, després que el 2020 s’hagués de suspendre per garantir les mesures de protecció de la Covid19.

L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer en què consisteix el moviment de l’economia social i solidària i visibilitzar totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

“Els pobles i les ciutats han de ser llocs on valgui la pena viure, relacionar-se i treballar”, explica Maria Mestre, membre de la secretaria tècnica de CoopCamp, que detalla que l’objectiu de l’acte és conscienciar a la població de l’existència de mecanismes d’economia social a prop de casa que propugnen altres maneres de consumir

“Volem visibilitzar que hi ha més informació que la que visibilitzen els mitjans majoritaris”, explicita Mestre, al mateix temps que afegeix que “Els pobles i les ciutats han de ser llocs on valgui la pena viure, relacionar-se i treballar”. 

Amb aquest objectiu en ment, la FESCT d’enguany incorpora noves activitats al voltant de la fira. S’han programat una sèrie d’actes previs que col·laboren a fer més visible els beneficis de l’economia social i solidària i amb l’objectiu d’arribar a tots els públics. L’objectiu és obrir els ulls al visitant. “Volem mostrar que és possible generar ocupació activitat econòmica sense les externalitats negatives que veiem que té el sistema capitalista”, exposa Pedro Redondo, membre de la secretaria tècnica de CoopCamp.

La trobada d’aquest cap de setmana servirà per a visibilitzar els projectes d’atenció solidària i com s’executen al territori a través de la xarxa d’entitats, en la qual participen una dotzena d’entitats que defensem el cooperativisme.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.