Golejada del filial del Nàstic per 5 a 2 a la UE Tona per seguir en la bona dinàmica. Ja són set partits seguits sense conèixer la derrota i la quarta victòria consecutiva al Municipal de la Pobla. Joan Torrents ha estat l’home del partit en marcar un hat-trick. Els altres golejadors han estat Luiz i Danilo. Els d’Adolfo Baines són setens al grup 5 de Tercera RFEF i estan a tres punts de la zona de promoció d’ascens.

L’encarregat d’obrir el marcador ha estat Joan Torrents al minut 19. La UE Tona ha empatat el partit poc després, però abans del descans Luiz ha posat el 2 a 1. A la represa, Danilo ha ampliat la distància. Cinc minuts més tard, els visitants han tornat a ajustar el marcador amb el gol de Ferri. Quan el rival estava millor, ha arribat l’espectacle particular de Torrents. Ha fet dos gols per matar el partit i per anotar un hat-trick.

Pel que fa al juvenil A, l’equip d’Alex Accensi ha empatat a 1 contra el juvenil del CF Badalona en una nova jornada a la Divisió d’Honor. Els grana han començat per darerre al marcador des del minut 26, però al 85 han empatat. És insuficient per sortir de les places de descens a Lliga Nacional i es mantenen catorzens amb 18 punts.