Foto: https://alliberadrenalina.com/

La Caminada de la Llum arriba a la sisena edició, enguany amb la novetat de participar en 3 formats diferents. Serà el dissabte 1 de juny a les 20 hores des del Parc del Francolí com a punt de sortida.

Hi haurà la possibilitat de participar en la caminada, cursa o marxa nòrdica. També hi haurà opció de fer caminada virtual des d’on es vulgui. Es farà un recorregut de 13 km, amb la possibilitat de fer un de més curt de 7,5 km, que es desenvoluparà pel Parc Ecohistòric del Pont del Diable.

Juanky Gil, president del Club Excursionista Alliberadrenalina, valora positivament el resultat i l’èxit de participació d’aquesta iniciativa per donar llum a famílies, d’aquí el nom d’aquesta caminada.

Tots els beneficis de l’activitat es destinaran enguany, novament, a la campanya de construcció de vivendes per a les famílies més desfavorides a l’Índia, a través de la Fundació Vicente Ferrer.

Àlex Martín, voluntari de la fundació, comparteix la seva experiència de viatjar a l’Índia i conèixer de primera mà els projectes.

Martín recorda que són diferents projectes que s’estan duent a terme des de la fundació relacionats amb la dona, l’atenció a nens amb discapacitat o als hospitals. Precisament, el club també ha viatjat i ha conegut l’indret. Destaquen la bona rebuda de les famílies i el caliu que es viu.

Ambdues entitats esperen una bona participació. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del Club Alliberadrenalina https://alliberadrenalina.com/caminada-de-la-llum/.