La cantant Gisela, coneguda pel doblatge de princeses Disney, actuarà a la Rambla Nova aquest desembre, en marc de la campanya de Nadal de la conselleria de Comerç i l’Empresa de Mercats, que pretén dinamitzar els carrers durant les festes.

Gisela, també reconeguda per la seva participació en la primera edició de «Operación Triunfo», inaugurarà l’escenari Amic Invisible el 10 de desembre, el mateix dia que l’entitat Revolución Pata farà una activitat per conscienciar sobre la tinència responsable d’animals domèstics. Segons ha assegurat el conseller de Comerç i president de l’Empresa de Mercats, Dídac Nadal, al mateix escenari també hi actuaran artistes locals.

L’escenari amic invisible no serà l’únic espai dedicat a la música durant les setmanes prèvies a les festes. La Via T organitza la 9a edició del Nadal Musical, amb més de 40 actuacions musicals. Judith Sentís, representant de la Via T, ha celebrat que enguany tornen les actuacions estàtiques, però ha explicat que també mantindran les itinerants. Sentís ha destacat que continuen apostant pel talent local, i que, sobretot, les actuacions es concentraran durant els caps de setmana. La representant de la Via T ha remarcat que l’objectiu de la iniciativa encara és incentivar el comerç al centre de la ciutat.

La Via T també durà a terme la 5a edició del concurs d’aparadors de Nadal i posarà atraccions de fira per infants a la Plaça Verdaguer, en substitució de la pista de gel. Al seu torn, la directora de Mercats, Mònica Garcia, ha aprofitat per recordar que aquest divendres s’obrirà la tradicional fira de Nadal i tindrà lloc l’encesa de llums.