L’ICAT acull una jornada que analitza l’impacte de les noves tecnologies en el Dret Laboral. S’estudien diversos aspectes legals relacionats amb la transformació digital, la globalització i el teletreball.

La jornada ha començat a les 9:30h i s’allargarà fins a les 19:30h. El programa formatiu tracta les problemàtiques més habituals relatives a aspectes com la digitalització i la intel·ligència artificial, les relacions col·lectives de treball, la contractació i la prevenció de riscos laborals.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, Estela Martín, ha explicat que l’objectiu és valorar l’impacte de les noves tecnologies en la conciliació familiar i laboral.

La jornada compta amb ponents com la magistrada del Tribunal Suprem, Mª Luisa Segoviano, i la directora de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, Mar España.

La magistrada del Tribunal Suprem especialista en jurisdicció social, Rosa Mª Virolés, és també ponent del programa, i ha animat l’ICAT a acollir més jornades de diverses temàtiques.

Al llarg del matí s’ha dut a terme un speech inicial i les dues primeres conferències. A la tarda, se’n faran dues més i es clourà amb un debat sobre la negociació col·lectiva davant la irrupció de les noves tecnologies.