Tarragona ja es prepara per a una nit d’òpera. La representació de Tosca tindrà lloc el 28 de juliol a les 20:30 a la Tarraco Arena plaça. És la consolidació d’un projecte cultural km.0 que va començar el 2021, amb el muntatge de Rigoletto al Camp de Mart.

L’impulsor de la producció és el baríton tarragoní, Àngel Òdena. Ha explicat a Tarragona Ràdio que cal que a Tarragona es facin més espectacles de nivell perquè la ciutat esdevingui un reclam turístic cultural. Pensa que a Tarragona s’ha reivindicat molt la cultura popular, i creu que també s’hauria de fer una aposta ferma per disciplines com les arts escèniques, la pintura o l’escultura.

Sobre Tosca, Òdena destaca que és un muntatge el màxim kilòmetre 0 possible per garantir un nivell artístic molt alt. Es comptarà amb els 50 músics de l’Orquestra Camerata XXI, s’ha creat un Cor per l’ocasió amb cantants amb formació i el maquillatge i caracterització anirà a càrrec de l’Institut Cal·lípolis. Pel que fa als caps de cartell, als protagonistes de Tosca, sí que s’ha apostat per cantants de renom nacional i internacional, com la soprano Vanessa Goikoetxea; el tenor Alejandro Roy i el mateix Àngel Òdena.

Sobre els preus de les entrades, Àngel Òdena ha detallat que oscil·len entre els 40 i els 60 euros. Comenta que són molt barates tenint en compte els preus habituals de l’òpera. Assegura que el ritme de venda d’entrades va bé i espera poder exhaurir-les de cara a la funció.

Altres notícies: