Antònia Aguilar Martínez és la propietària del Lanttonia Gastronomia, ubicat al C/ Vicent Andrés Estellés, amb servei de cafeteria, càtering, menjar per emportar… Cuina casolana i de proximitat. Amb ell abordarem la realitat del sector de la restauració al barri i li preguntarem per la relaxació de les restriccions a partir d’aquest diumenge.

Entrevista a Antònia aguilar, del bar Lanttonia
Antònia Aguilar

Entrevistem Bito Fuster, responsable del programa del Voluntariat Grana del Club Gimnàstic Tarragona i vocal de la Junta Directiva de l’entitat. Volem saber quina vinculació té el club amb el barri on té les instal.lacions.

Entrevista a Bito Fuster
Bito Fuster

La Vall de l’Arrabassada reuneix unes característiques úniques on els carrers es converteixen en centres comercials oberts i les sinèrgies entre comerços busquen donar el millor servei possible als veïns. En parlem, de la realitat comercial a la zona, amb Silvia Casasalles i Ana Martínez, de l’Associació Centre Comercial Vall de l’Arrabassada.

Entrevista a l’Associació Centre Comercila Vall de l’Arrabassada
Silvia Casasalles i Ana Martínez

També ens visiten dues entitats esportives de la zona, el Club de Vela Platja Llarga i el Club Tennis Tarragona. Els seus respectius presidents són Carlos Codina i Pere Berguedà.

Entrevista al Club de Vela Platja Llarga i el Club Tennis Tarragona
Carlos Codina i Pere Berguedà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *