10-N: Bel reclama un finançament i un tracte fiscal «just i equitatiu» mentre no arribi la independència

Publicat dijous 07 de Novembre de 2019 10:07
  • Laura Casas
  • CAMPANYA 10N

10-N: El candidat de Junts per Catalunya per la demarcació, Ferran Bel, reclama un finançament i un tracte fiscal «just i equitatiu» mentre no arribi la independència. La formació defensa un nou estatut de l’autònom, mesures per afavorir l’accés al crèdit a les petites i mitjanes empreses, una reforma integral del sistema fiscal espanyol i una reforma, també, del mercat laboral.

Aquest dijous, Bel ha presentat les principals propostes en relació al teixit empresarial i l’economia productiva. Ho ha fet a Tarragona, acompanyat per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

La consellera ha manifestat que l’economia catalana és forta i denuncia que el relat catastrofista que arriba d’Espanya la perjudica, espantant les inversions.

Junts per Catalunya celebra aquest vespre l’acte central de campanya a Tarragona. Serà a les 19.30h al Teatre Metropol. Comptarà amb la presència de l’expresident Artur Mas, el president Torra, la candidata Laura Borràs i el candidat tarragoní, Ferran Bel.