10-N: Iceta lamenta que la dreta espanyola 'blanquegi Vox'

Publicat divendres 08 de Novembre de 2019 06:22
  • ACN
  • CAMPANYA 10N

10-N: El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat que els partits de la dreta hagin "decidit blanquejar Vox i governar amb ells sense problema". En un míting aquest dijous a Reus, el socialista ha afirmat que hi ha discursos que són "l'actualització de velles històries que van fer molt de mal al nostre país. El problema no són els immigrants sinó que hi hagi pobres". Així mateix, Iceta ha assegurat que no pactaran amb les formacions de dretes i ha defensat que els "catalanistes no són qui crema els carrers" sinó els que defensen l'autogovern i la policia catalana.

Segons Iceta, la dreta democràtica espanyola ha decidit blanquejar Vox i, això suposa un "problema", perquè és un discurs que els sona "molt conegut". Davant d'això, Iceta ha assegurat que el PSOE no pactarà amb la dreta: "No pactarem perquè no n'esperem res i perquè el que volem fer és contradictori amb els seus interessos". "Necessitem un resultat que faci impossible el bloqueig que ens ha portat fins aquí. No podem resta immòbils davant d'una dreta i extrema dreta que creixen", ha etzibat Iceta.

En el míting també hi ha participat el cap de llista per la demarcació de Tarragona, Joan Ruiz, i la número 2, Sandra Guaita. Ruiz ha assegurat que només un govern socialista pot garantir que es reverteixin les retalles i que tant els independentistes com les dretes s'emboliquin amb les respectives banderes.