26-M: Ballesteros demana que l'única bandera a defensar en les eleccions municipals sigui la de Tarragona

Publicat divendres 24 de Maig de 2019 11:17
  • 26M
  • 26-M
  • Tarragona Ràdio

#MunicipalsTGN19: Josep Fèlix Ballesteros opta a revalidar l’alcaldia per quart mandat consecutiu a l’ajuntament de Tarragona. Es presenta com al candidat del diàleg i el consens i fa valdre la seva experiència amb 4 pressupostos aprovats en l’anterior mandat tot i no tenir majoria absoluta. Diu que l’endemà de les eleccions, està disposat a trobar-se amb tothom i inclou la CUP i VOX, encara que assegura que amb ells no establirà pactes.

Admet que no haver aconseguit una administració municipal més àgil ha estat una qüestió pendent. També fa autocrítica quan parla de neteja. Explica que tot i esmerçar-hi molts esforços, la ciutat no es veu neta.

Demana que l’única bandera a defensar en aquestes municipals sigui la tarragonina. Ballesteros considera que el debat no ha de ser si Tarragona serà una capital més independentista o espanyolista.

Assegura que la gratuïtat del bus és la proposta estrella de la candidatura socialista a les municipals. Sobre Ikea, acusa els propietaris de la firma de ser ‘uns impresentables’ per haver desaparegut sense donar explicacions a Tarragona. L’alcalde i candidat a la reelecció confessa que no comprarà mai més mobles a la tenda sueca.

En quant als pactes post-electorals, Ballesteros preveu que, malgrat l’amplia victòria que aconseguiran, hauran de parlar amb tothom i ha remarcat que ells són els reis a l’hora de dialogar.

Ballesteros ha recordat que han fet la campanya en positiu, sense insultar i desqualificar a cap adversari i explicant les seves propostes de futur amb un equip molt renovat.