26-M: El PSC exigeix la Generalitat que augmenti la dotació dels Mossos d'Esquadra a Tarragona

Publicat dimecres 15 de Maig de 2019 17:52
  • Tarragona Ràdio
  • PSC
  • 26M

#MunicipalsTGN19: El PSC exigeix la Generalitat que ‘treballi’ i que augmenti la dotació dels Mossos d’Esquadra que són els s’han d’encarregar de la seguretat ciutadana. La número dos de la candidatura, Sandra Ramos, ho ha manifestat en una compareixença on ha remarcat que als últims anys s’ha augmentat la plantilla de la Guàrdia Urbana i que aquest any està prevista la incorporació de 40 nous agents.

Sandra Ramos exigeix que la Generalitat compleixi amb la seva obligació i que la resta de partits de la ciutat se sumin a l’exigència.

La candidata ha explicat que el govern municipal ha fet els deures i que des que van entrar a l’Ajuntament han augmentat un 87 per cent el pressupost de la Guàrdia Urbana.

Ramos pensa que Tarragona no necessita ni governs de ‘trifachitos’ ni de ‘trilacitos’, sinó que necessita un govern de progrès amb Josep Fèlix Ballesteros.

En matèria educativa, l’alcaldable Ballesteros considera que l’oferta de la ciutat és bona, suficient, però cal destinar més recursos al manteniment dels centres.

Pel que fa a l’aposta per la Regió del Coneixement, Ballesteros remarca l’impuls del projecte del Banc d’Espanya, que es convertirà en un espai de divulgació científica amb espais per a l’ús ciutadà.