26-M: El PSC implantarà un programa europeu per a la prevenció d'urgències en les persones grans

Publicat dijous 16 de Maig de 2019 11:24
  • Tarragona Ràdio
  • PSC
  • 26M

#MunicipalsTGN19: L’alcaldable del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha anunciat que Tarragona implantarà un nou programa europeu per a la prevenció d’urgències en les persones grans. ‘City for age’ és el programa que monitoritzarà las targetes de mòbil i d’urgència de la gent gran per conèixer els seus hàbits i actuar en cas d’anomalia.

Ballesteros ha remarcat que Tarragona és una de les ciutats amb més equipaments per la gent gran i que s’ha de continuar ajudant a aquest sector de la societat que durant la crisi ha aguantat el pes de moltes famílies. L’alcaldable ha dit que amb el programa es podran prevenir les possibles pèrdues de la gent o que pateixin algun tipus d’accident.

L’alcaldable ha anunciat que es crearan espais al costat dels parcs infantils on la gent gran podrà fer activitat física. En la mateixa línia, Ballesteros creu imprescindible la implantació del bus gratuït per facilitar la mobilitat a la ciutat. En aquest sentit, ha demanat a la resta de partits que es manifestin sobre aquesta mesura.

En quant a política general, Ballesteros ha dit que Catalunya ha perdut la possibilitat de tenir un català al capdavant del senat, després del bloqueig dels independentistes a la candidatura de Miquel Iceta com a president de la cambra.