26-M: Inés Arrimadas participa en l'acte principal de Ciutadans a Tarragona

Publicat divendres 17 de Maig de 2019 13:24
  • Tarragona Ràdio
  • 26M
  • Ciutadans

#MunicipalsTGN19: Inés Arrimadas ha acompanyat a Ruben Viñuales en l’acte principal de campanya de Ciutadans que ha celebrat aquest divendres al matí al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

La líder taronja ha remarcat la importància de governar l’ajuntament durant els propers quatre anys per salvar-lo dels partits separatistes. Segons Arrimadas, Ciutadans representa el vot útil per evitar que això passi i que Ballesteros pugui pactar amb Esquerra.

Arrimadas ha dit que la candidatura de Viñuales donarà la projecció que la ciutat necessita per a que tothom la conegui.

L’alcaldable ha manifestat que ciutadans va portar a l’agenda de la ciutat el tema de la connexió dels barris. Viñuales considera que la ciutat és avorrida i que necessita crear comerç, feina i dinamisme per a que a Tarragona ‘passin coses’.

Viñuales planteja la unió de tota la ciutat per a que tothom pugui gaudir de totes les instal·lacions municipals, ja que considera que tots els ciutadans paguen els mateixos impostos però no tots reben els mateixos serveis.