26-M: Ricomà aposta pels vehicles no contaminants

Publicat dilluns 13 de Maig de 2019 12:54
  • ERC
  • 26M
  • Isabel Limón

#MunicipalsTGN19: Esquerra Republicana a Tarragona promou l’ús de vehicles no contaminants. Per incrementar el desplaçament amb bicicletes, patins i patinets, la formació ha dissenyat un pla de mobilitat sostenible. El candidat a les municipals d’ERC, Pau Ricomà, destaca que al 2012 l’actual govern municipal ja va presentar un pla de mobilitat que no s’ha dut a terme. Sosté que la bicicleta és un element econòmic i saludable a la ciutat. A més, declara que retirarà l’ordenança municipal que obliga els ciclistes a circular pels carrils per vehicles amb motor.

Per revertir la situació, proposen una xarxa de carrils bici que cohesioni la ciutat, com per exemple els complexos educatius Campus Sescelades, Laboral, Bonavista i 18 espais més. A banda, volen integrar Tarragona a un eix transversal mediterrani anomenat Eurovelo. Es tracta d’una línia de cicloturisme ecològic. Ricomà sosté que la bicicleta és un element econòmic i saludable a la ciutat. A més, declara que retirarà l’ordenança municipal que obliga als ciclistes a circular pels carrils per vehicles amb motor.

Aquest dilluns Esquerra Republicana ha reprès els actes de campanya. Els va suspendre tot el cap de setmana en mostra de condol per la mort de Xavi Zaragoza, que havia treballat a premsa del partit.