28-A: Batet torna a criticar ERC per "permetre un Govern amb retallades" en educació i garanteix més inversió si governen

Publicat dissabte 13 de Abril de 2019 17:51
  • Tarragona Ràdio
  • PSC
  • 28A
  • CAMPANYA 28A


La cap de llista del PSC al 28-A, Meritxell Batet, afirma que "ser d’esquerres és no permetre un govern de la Generalitat que fa retallades en educació".

CAMPANYA 28-A: La cap de llista del PSC al 28-A, Meritxell Batet, ha tornat a criticar ERC per "permetre un Govern amb retallades" en educació. En aquest sentit, ha denunciat que Catalunya és la comunitat autònoma amb les taxes universitàries més altes, que les partides per a educació han decaigut un 10% en els pressupostos entre el 2010 i 2017 i que la inversió per alumne també ha disminuït un 25%. "Les retallades en educació que ha patit aquesta comunitat autònoma no les ha patit cap altra comunitat autònoma. No ho podem permetre", ha carregat Batet des de Tarragona, on s'ha fet la fotografia amb membres de la candidatura de la demarcació. A més, ha afegit que si s'haguessin aprovat els pressupostos de l'Estat, hi hauria 71 milions d'euros per a beques d'estudiants. "Aquest serà el nostre compromís", ha garantit.

Des del balcó del Mediterrani de Tarragona, i acompanyada de diversos membres de la candidatura socialista, Batet ha reivindicat que cal recuperar dos o tres diputats al Congrés de Tarragona i també entrar amb força al Senat. En aquest sentit, ha explicat que "una victòria socialista a Tarragona és una garantia que no tindrem un govern de dretes a Espanya". "Quan no guanyem els socialistes a Catalunya, hi ha un govern de dretes a Espanya", ha advertit.