28-A: Junts per Catalunya demana que l’Estat incrementi del 0,7% a l’1% la partida pressupostària que destina a finalitats socials

Publicat dilluns 15 de Abril de 2019 07:19
  • ACN
  • 28A
  • CAMPANYA 28A
  • JuntsxCAT

CAMPANYA 28A: Junts per Catalunya demana que l’Estat incrementi del 0,7% a l’1% la partida pressupostària que destina a finalitats socials. El candidat número 2 per Tarragona, Ferran Bel, ha considerat que la proposta és "fonamental" per a les entitats del tercer sector catalanes.

Bel també ha fet una crida al govern espanyol per tal que financi el diferencial que han d’assumir els Centres Especials de Treball (CET) fruit de la pujada del Salari Mínim Interprofessional i que els ha deixat en una situació “delicada”, ha assenyalat.

Els candidats tarragonins han fet aquestes reclamacions en una compareixença a Reus. Sobre l’increment de l’aportació de l’Estat als CET, Bel ha indicat que els centres necessiten un ajut de manera urgent. Ha alertat que si “en tres o quatre mesos” no se soluciona aquesta qüestió, moltes persones que treballen en CET poden anar a l’atur, amb l’agreujant que les particularitats que tenen els seus treballadors en dificultarien un reingrés al mercat laboral.