5 anys de l'històric ascens del CF la Pobla a Segona B

Publicat dilluns 29 de Juny de 2020 07:45
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Aquest diumenge es van complir 5 anys de l' històric ascens del CF La Pobla de Mafumet a Segona B.

Va ser després d' unes intenses eliminatòries davant el Tuilla, San Fernando i Gerena, rivals amb els que es va haver de desfer abans d' aconseguir l' èxit esportiu.

El llavors president Josep Mir ha recordat per a Tarragona Ràdio aquell 28 e juny del 2015 i el que va representar aquell ascens.

Mir l'ha volgut personalitzar en dues perssones , l' entrenador, Martin Posse i Emilio Viqueira que com a director esportiu del Nàstic va reforçar al filial amb un bon grup de jugadors.

Aquell ascens va posar al mapa el municipi de la Pobla. Ho recorda l' alcalde Joan Maria Sarda que subratlla l' impacte que va tenir el fet de jugar en aquesta categoria durant una temporada i els camps que es van arribar a visitar com el del Hercules, Lleida o el filial del Barça, entre altres.

Sarda descriu la passió dels play off amb una calor intensa que els va acompanyar . Diu que va resultar molt emocionant i l’històric que va ser per un municipi que a les hores tenia 3000 habitants poder comptar amb un equip en una lliga com la segona B.

l’ alcalde , amant del futbol va viure en primera persona aquell ascens. Ha volgut destacar les persones que van fer possible aquest èxit amb el seu treball al club.