800 alumnes participen dijous en la tradicional Marxa de la Solidaritat

Publicat dilluns 12 de Febrer de 2018 12:47
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

800 alumnes procedents de 10 centres de secundària de la ciutat de Tarragona participaran aquest dijous en la Marxa de la Solidaritat de Mans Unides que enguany arriba a la seva 24a edició. Els joves sortiran a les 9 del matí del Camp de Mart i cobriran un recorregut de 12 quilòmetres fins al Loreto. Els estudiants busquen patrocinadors entre els seus amics i familiars que fan una aportació per cada quilòmetre recorregut. Els diners recaptats serviran per millorar la situació de les dones de Rayagada a l'Índia a través de l’educació sanitària.

El projecte és escollit pels propis centres participants i el cost del que s'ha elegit supera els 63 mil euros. Té una durada de 36 mesos i beneficiarà a 5.330 persones segons ha explicat a Tarragona Ràdio la delegada de Mans Unides a Tarragona, Esther Freijanes.

L'activitat està adreçada als alumnes de segon cicle de secundària de diverses escoles i instituts de Tarragona. La cloenda de l’acte tindrà lloc a la plaça de la Font davant de l’ajuntament on un dels centres participants llegirà el manifest final.

Aquest acte promou valors de solidaritat i té l’objectiu de sensibilitzar als joves i el seu entorn de la situació de pobresa que viuen milers de persones als països en vies de desenvolupament.