El TGN Bàsquet paga un mal 3er Quart i cau a la pista del Roser

Publicat dissabte 06 de Març de 2021 19:59
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El TGN Bàsquet cau a la pista del Roser en el primer partit de lliga( 45- 38)després d' un any   l' equip lila es va torna a vestir de curt. Va pagar car el mal Tercer quart i quan millor estaven les coses per les de Víctor Neila després del descans i amb 5 punts de marge favorable a les del Sagrat Cor , van veure que tenien un més que dolent període, i amb un parcial pel Roser de 14 a 1

Tant Roser com TGN van evidenciar falta de ritme competitiu. Les tarragonines no van entrar malament al partit i malgrat que amb parcials igualats van tenir els millors minuts coincidint amb els primers 2 períodes. Van anar creixent en quan a joc i això es va veure a l’ electrònic amb l’ avantatge en el marcador a l’ equador del partit.

Víctor neila diu en declaracions a Tarragona Ràdio que amb temps analitzaran com van poder fer un 3Q Tant dolent , amb nervis i molts errors. En els darrers 10 minuts de joc tot i una clara millora no va resultar suficient per a capgirar el resultat final.

la referencia interior de les tarragonines, Ndoli ha acabat anotant 5 punts, però amb una sèrie de 2/11 en tirs de dos, molt per sota del que s' espera.

En canvi una de les capitanes, Laura Pasqual amb 10 punts s’ ha convertit en la màxima anotadora.

El Tgn bàsquet rebrà en la segona jornada de lliga al Joventut les Corts dissabte a partir de les 18h de la tarda