Kiko Ramírez, destituït del CE Sabadell

Publicat dimarts 02 de Abril de 2019 07:57
  • Esports
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio
  • Joan Andreu Pérez

Kiko Ramírez ha estat acomiadat com a entrenador del Centre d’Esports Sabadell, equip del grup tercer de la Segona Divisió B, després dels mals resultats obtinguts.

El tècnic tarragoní de 48 anys ha vist com el Consell d’Administració arlequinat ha decidit posar punt final a la seva vinculació amb el primer equip després dels mals resultats que ha obtingut l’equip en les onze jornades del tècnic a la banqueta. Després de fer-se càrrec del Sabadell a finals de gener, els arlequinats han jugat onze partits on només s’han sumat set punts de 33 possibles. La darrera derrota, diumenge contra el València Mestalla, ensopegada que ha fet caure el Sabadell a la zona de descens directe a Tercera Divisió.

Tot i que l’equip havia millorat les sensacions des de l’arribada del tarragoní a la banqueta de la Nova Creu Alta, els resultats han estat una llosa molt pesada. Amb Kiko Ramírez només s’ha guanyat un partit: el del debut contra el Conquense (1-0). Els altres deu encontres s’han saldat amb un balanç de quatre empats i sis derrotes, cinc d’aquestes en els cinc encontres com a visitant. L’equip no guanyava des del 20 de gener i després de caure a la zona de descens, el Consell arlequinat ha decidit posar final al contracte de Kiko Ramírez per trobar un nou inquilí a la banqueta que pugui fer reaccionar l’equip abans d’acabar la campanya.