Nodrida representació del Sant Pere i Sant Pau als estatals de vòlei platja

Publicat dijous 09 de Agost de 2018 11:50
  • Jordi Blanch
  • Esports


Isaac Valiño

Héctor Garcia

Els jugadors, Isaac Valiño i Héctor Garcia a banda de  les jugadores del mateix club Joanna Garcia i Sílvia Tomàs seleccionats pels campionats d’Espanya sub21 de vòlei platja.

Valiño i Hétor Garcia formen part de la plantilla que dirigeix Valdo Stevovski i que aquesta temporada militarà a Superlliga 2 i que han estat convocats pel seleccionador català Jordi Pavón, per competir aquest diumenge als nacionals de vòlei platja a As Pontes a A Corunya.

Isaac Valiño, en declaracions a Tarragona Ràdio, destaca aquesta gran oportunitat per representar a Catalunya i estar entre els quatre seleccionats.

Héctor Garcia, no amaga que el campionat és complicat i esperen arribar el més lluny possible i buscar millorar la quarta plaça que va aconseguir l’any passat.

A banda de Valiño i Garcia també han estat seleccionats Eric Estalella i Óscar Felter. Els dos jugadors del Sant Pere i Sant Pau també representaran al club com a campió de Catalunya al campionat de clubs a Lorca del 15 al 17 d’agost.

I a Lorca del 18 al 20 d’agost també hi seran las jugadores del club cooperativista Joanna Garcia i Sílvia Tomàs que com a sots-campiones de Catalunya participaran a l’estatal.