Tret de sortida a la Festa Major de Ferran fins el proper dimecres

Publicat divendres 10 de Agost de 2018 09:18
  • Andrés Tejedera
  • Ferran

Aquest dissabte es dona el tret de sortida a la Festa Major de Ferran fins el proper dimecres, amb moltes activitats infantils per començar la celebració. A la tarda es podrà gaudir dels jocs tradicionals i, després, es farà una competició de cuina pels més petits: la Master Ferran-Xeff Junior. Un jurat s’encarregarà d’avaluar els plats que hauran cuinat els nens participants al concurs.

Diumenge es podrà ballar amb una masterclass de Zumba Solidari. Els diners recaptats es donaran a l’Associació de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta.

Dimarts arriba un dels moments més esperats, la tradicional Sardinada Popular, que en els últims anys ha repartit més de 800 plats de sardines. La presidenta de l’Associació de Veïns de Ferran, Gemma Fusté, explica que el centenar de veïns que viuen durant l’any al poble s’encarreguen d’elaborar dels 800 plats de sardines.

Després de la sardinada, es podrà sentir la cantada d'havaneres amb el grup Serra de Marina, i a partir de l’1 de la matinada, una xaranga pels carrers del poble. Dimecres al mig dia arribarà la fi de la festa amb un vermut en homenatge a la gent de la tercera edat. A la tarda es farà una xocolatada i una diada castellera amb els Castellers d’Altafulla i els Xiquets de Tarragona. Per acabar, a dos quarts de dotze de la nit es podrà ballar amb la música del Grup Slogan.