Autor: ACN (MAR Rovira)

Autor: ACN (MAR Rovira)

A la ciutat més de 12.000 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys tornen a les aules

Publicat dijous 12 de Setembre de 2019 07:08
  • Miguel González

El curs escolar 2019-2020 arrencarà aquest dijous 12 de setembre a la ciutat amb més de 12.000 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Es repartiran entre les 20 escoles públiques d’educació primària i 13 centres privats concertats. 

Pel que fa als nens que començaran per primer cop l'escola, corresponent als cursos de P3, enguany s'ha detectat una petita davallada d'una seixantena d’alumnes respecte l'any passat.

El Tinent d'alcalde i Conseller d'Educació, Manel Castaño, recorda que la responsabilitat de l'Ajuntament pel que fa a les escoles es concreta en serveis de manteniment, consergeria i neteja. Uns temes pels quals, segons ha explicat Castaño a Tarragona Ràdio, hi ha marge de millora i s'hi està treballant, especialment en la neteja.

Segons Castaño, en el capítol d'inversions, la conselleria treballa en revisar els pressupostos per tal que l'any vinent, tots els centres de primària de la ciutat estiguin ben atesos. El període s’escurça fins als tres mesos pel que fa a la resolució de temes de neteja, personal de consergeria o petites accions de manteniment.

A la demarcació, s'espera que el curs comenci amb 152.385 alumnes matriculats als diferents ensenyaments, un miler més que l'any passat, i una plantilla de 7.357 docents, 50 places més que el curs passat.