Abraham: «Guanyant dos partits les coses es veuran diferents»

Publicat dilluns 09 de Octubre de 2017 18:38
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El jugador de Granollers passa pel Sempre Nàstic on fa autocrítica de la primera part realitzada a l'Heliodoro Rodríguez López i envia un missatge d'optimisme a l'afició

 

Abraham Minero ho té clar: «Guanyant dos partits les coses es veuran diferents». Aquest és el repte del Nàstic de cara a la visita del Granada al Nou Estadi dimecres i la visita a Còrdova de diumenge, ambdós encontres a les 20.00 hores. El defensa grana ha estat el protagonista d'avui al Sempre Nàstic, programa on ha fet autocrítica del matx disputat el passat dissabte a Santa Cruz de Tenerife: «La primera part no va ser la millor per part nostra però vam aguantar el resultat mentre que en la segona vam saltar com ens va demanar el tècnic però tenim l'errada de donar-los el gol per errades nostres». El de Granollers no obvia que «és un dia difícil, dimecres tenim una altra oportunitat, volem donar-li la volta. Ahir i avui estem fotuts però hem de pensar en el partit contra el Granada».


Els grana han fet un pas enrere pel que fa a l'evolució positiva que va mostrar en els dos primers partits amb Rodri a la banqueta, situació que ha de corregir ràpidament perquè «el més important ara és aconseguir punts. Quan estàs a baix, has de treballar més dur». Lluny d'assenyalar amb el dit les errades, Abraham deixa clar que «quan guanyem, guanyem tots i quan perdem, perdem tots». El lateral esquerrà, que ha jugat els dos darrers encontres de titular després de superar una lesió patida en el Nàstic-Zaragoza de pretemporada, s'adapta a la nova situació esportiva després d'un any de somni al Llevant: «la temporada passada va ser molt maca però ara toca un altre objectiu, m'agrada estar en la merda i si he d'estar-hi per treure el Nàstic, hi estic».

Relació especial amb el Nàstic Genuïne
Abraham ha revelat en el Sempre Nàstic la forta vinculació que l'uneix amb el Nàstic Genuïne. El seu cunyat Ernesto forma part de l'equip grana: «Estic molt content que els dos estiguem defensant el mateix escut». El dorsal 22 del conjunt grana no amaga una felicitat que desborden els jugadors d'un Genuïne que va debutar aquest cap de setmana a la lliga: «Estic molt content per ell, el treball que estan fent els clubs i LaLiga. La il·lusió dels nois és molt gran. Quan l'Ernesto es reuneix amb els seus amics és increïble i és espectacular el suport que està tenint una iniciativa que va començar en el Nàstic».