Acord polític i institucional per la gestió del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània

Publicat dilluns 27 de Maig de 2019 17:39
  • Tarragona Ràdio
  • Anella Mediterrània
  • Tarragona

Ajuntament de Tarragona i Generalitat han arribat a un acord total polític i institucional per a la gestió del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Segons han informat les dues institucions a través d'una nota de premsa, el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i l’alcalde en funcions de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, han arribat a l'entesa en una reunió a la seu de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a Esplugues de Llobregat.

Ballesteros ha dit que només queden uns detalls tècnics i jurídics per concretar. Es mostra convençut que s’arribarà a un acord total un cop superats aquests serrells.

El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, reconeixia el passat mes de març, en declaracions a Tarragona Ràdio, que els tràmits de la cessió havien resultat més farragosos del que pensaven. Assegurava que tot aquest procés administratiu previ ha estat més lent del previst i ha fet retardar el traspàs de la gestió de les instal·lacions que l’administració catalana va construir a l’Anella Mediterrània pels Jocs de 2018.

 

Amb la gestió municipal, l’ajuntament donarà sortida a les necessitats dels clubs de la ciutat, mentre que el Govern potenciarà les instal·lacions de Campclar per descongestionar l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En principi, el canvi de titularitat a l’Ajuntament s’havia previst per l’1 de gener. Ara, s’ha posposat per abans de l’estiu.