Acord tancat amb Juan Rodríguez per completar l’eix de la defensa

Publicat dilluns 29 de Juliol de 2019 08:44
  • Esports
  • J.A.López / TarragonaDigital
  • Joan Andreu Pérez

El Nàstic arriba a un acord total amb Juan Rodríguez, defensa de l’Sporting, per completar les posicions de central. El seu club no compta amb ell i la desvinculació sembla imminent

Aquesta setmana pot ser realment moguda a les oficines del Nàstic. Després de poder tancar al 100% i anunciar oficialment el fitxatge del davanter Jonathan Pereira, la direcció esportiva del conjunt grana té molt avançada una altra operació: l’arribada de Juan Rodríguez, defensa de l’Sporting de Gijón. El central, a l’òrbita grana des d’abans de l’inici dels entrenaments de pretemporada, ha donat el vistiplau definitiu a la seva incorporació pel Nàstic i es pot considerar un fitxatge virtualment tancat que es farà oficial un cop aconsegueixi trencar el contracte que el lliga al conjunt asturià fins al 30 de juny del 2020.

Juan Rodríguez és un defensa central de 24 anys nascut a la localitat corunyesa de Cedeira. Mesura 177 centímetres, és dretà i a Tarragona buscarà la regularitat que el permetin gaudir del seu esport. Actualment no té forat a un Sporting que ja compta amb Babín, Marc Valiente i Cordero com a centrals, a més de la presumible arribada de Borja López. Juan Rodríguez només va jugar la temporada passada vuit partits, sent-se sis a la Copa i dos a la lliga. En total, únicament 750 minuts per a un futbolista que necessita protagonisme i regularitat sobre la gespa per recuperar la seva millor versió i seguir creixent dins d’aquest esport.