Adhesió del Club Natació Tàrraco al manifest de la Federació Espanyola de Natació

Publicat divendres 15 de Maig de 2020 12:17
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Kiko Bordas (Gerent C.N. Tàrraco)

Adhesió del Club Natació Tàrraco al manifest de la Federació Espanyola de Natació perquè es pugui donar llum verda a obrir les piscines i zones aquàtiques de les instal·lacions per la pràctica esportiva.

Demanen, que les piscines puguin obrir en la fase 1 de la des escalada i que els nedadors puguin tornar a l’activitat. El comunicat  fa saber la sorpresa davant l’ordre que possibilita la realització de múltiples activitats esportives a l’aire lliure i en canvi no permeten la dels equipaments aquàtics i  de les piscines. El manifest els fa saber també que en molts casos els clubs es  juguen la supervivència.

El Gerent del Club Natació Tàrraco, Kiko Bordas ha  assegurat a Tarragona Ràdio, que no  comporta cap risc poder obrir les piscines ja que per exemple els productes que s’utilitzen eviten la propagació del virus.

Bordas, espera què més aviat que tard els socis i esportistes puguin de nou utilitzar les piscines i remarca la importància de la natació per la salut física i psicològica.

El Gerent del Club del Passeig Torroja, parla del molt que està afectant la Covid 19 entre els nadadors del club. Destaca però, com s’estan prenen aquesta situació que tot i que no es poden llençar a l’aigua estan fent exercicis alternatius i que després pot costar molt posar-se en forma un cop ja puguin fer l’entrenament a la pròpia piscina.