Agartha Flamenco Mediterráneo, última actuació de la 6ª edició del Bouquet Festival

Publicat divendres 10 de Agost de 2018 09:01
  • Cultura
  • Música
  • Bouquet Festival
  • Sofía Vargas

L’agrupació Agartha Flamenco Mediterráneo és l’encarregada de cloure la 6ª edició del Bouquet Festival. Ho farà aquest divendres a les 21h al Claustre del Seminari.

Agartha és un grup establert entre Reus i Barcelona. Està compost per Sara Sambola, com a cantant, Aleix Bové, encarregat de la guitarra, Gerard Marsal, amb la flauta i el saxo, David Carnicer, com a baixista, Curro Linares encarregat de la percussió i Mohamed Soulimane, com a violinista.

Amb aquest projecte uneixen el Nord i el Sud, Orient i Occident. Com bé indica el seu nom, s’inspiren en la cultura mediterrània. Els seus ritmes són d’arrel flamenca i gaudeixen d’una multiculturalitat singular, amb lletres en castellà, francès, català i àrab. Pel que fa al seu repertori, combinen temes propis amb temes tradicionals.

La veu del conjunt flamenc, Sara Sambola, explica que el més important no és cantar bé o sense desafinar, sinó cantar amb sentiment.

Com sempre, les entrades es poden adquirir a tarracoticket.com o al Teatre Tarragona pel preu de 20€ per adults i 10€ per a infants d’entre 6 i 12 anys.