Ajornada la presentació de la maqueta del riu Francolí fins el 27 d'octubre per la previsió del temps

Publicat divendres 19 de Octubre de 2018 09:56
  • Tarragona Ràdio
  • Francolí
  • Tarragona

La maqueta del riu Francolí es podrà visitar, finalment, dissabte 27 d’octubre a l’Escola de Natura. La presentació estava prevista per aquest dissabte però s’ha hagut de cancel·lar per raons de seguretat tenen en compte la previsió del temps per el cap de setmana. Es tracta d’una iniciativa conjunta de Mare Terra Fundació Mediterrània i Dow Chemical Ibérica, empresa que ha finançat la seva construcció. La maqueta, que té una grandària de sis metres quadrats, representa tota la conca del Francolí i inclou els ecosistemes i pobles que l’acompanyen en el seu camí.

També es poden observar totes les infraestructures del territori, el litoral des de Torredembarra fins a Miami Platja, indrets com la Catedral de Tarragona, el Monestir de Poblet, Port Aventura, el Port de Tarragona, els polígons químics, etc.

El creador de la maqueta, Elies Torres ha explicat a Tarragona Ràdio que la peça ha de servir com a fil conductor per fer pedagogia del riu Francolí.

Torres també és el responsable de la popular reproducció de la Tàrraco Romana. La maqueta del Riu Francolí es podrà visitar els dilluns, dimecres i divendres des de les 9 h fins a les 12 h.