Ajuntament i Generalitat consensuaran al gener el model de gestió de l'Anella Mediterrània

Publicat divendres 29 de Desembre de 2017 12:26
  • Tere Ortega

Ajuntament i Generalitat pactaran al gener el model de gestió de tota l’Anella Mediterrània. Serà una feina on hi ha de participar el Patronat Municipal d’Esports i que inclourà tots els equipaments de l’espai principal de Tarragona 2018. Això vol dir que hi entrarà també el Palau d’Esports que pertany a l’administració catalana.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros té clar que l’any que ara comença serà el dels Jocs. Diu que a través de la cita esportiva s’impulsarà la Marca Tarragona com a ciutat de turisme esportiu.

Ballesteros es mostra confiat que els Jocs, a més, seran fonamentals per a països amb dificultats com Síria o el Líban.

En els propers dies, es rebrà l’informe elaborat per INEF Catalunya que plantejarà els models de gestió de l’Anella després dels Jocs. A partir d’aquí, Ajuntament i Generalitat consensuaran la fórmula més idònia per treure el màxim profit a les instal·lacions esportives.

Josep Fèlix Ballesteros ha fet balanç de 2017 en l’esmorzar tradicional de nadal amb la premsa. Una cita que enguany ha tingut lloc al recuperat bar Tòful.

Ha assegurat que ha estat un any difícil amb la mort de dos regidors de l’ajuntament: Marbel Negueruela i Albert Abelló.

Ballestros diu que la principal preocupació continuen sent les famílies que pateixen els efectes de la crisi econòmica.

Explica que el 2017 ha estat l’any del mercat central i admet les dificultats polítiques que s’han hagut d’afrontar a Catalunya. Espera que el 2018 sigui l’any de la concòrdia i ha apel·lat a evitar les divisions generades.

Ha anunciat que encetarà una ronda de contactes amb gent del PSC i alienes a la política, abans d’anunciar al maig si es presenta o no a la reelecció en els comicis locals de 2019.