Autor: Solo Moto

Autor: Solo Moto

Albert Cabestany es proclama Campió del Món de trial elèctric

Publicat dimarts 02 de Juliol de 2019 07:25
  • Esports
  • Tarragona Ràdio

El tarragoní Albert Cabestany es proclama Campió del Món de trial elèctric. Cabestany i la seva GasGas TXE s'han proclamat nous Campions del Món de TrialE després d'imposar-se a la localitat belga de Comblain-au-Pont, seu del TrialGP de Bèlgica, la quarta prova del Campionat del Món d’aquesta modalitat aquest 2019.

El tarragoní va completar les dues voltes al recorregut penalitzant únicament 12 punts, enfront dels 34 del japonès Kenichi Kuroyama (Yamaha), i els 74 de Gianluca Tournour (GasGas TXE), tercer al podi.

El pilot tarragoní, que ha complert 39 anys, acabar de reincorporar-se a les curses oficials en aquesta especialitat. Això, després d’anunciar la seva retirada de l’alta competició el desembre de 2018.

Amb aquest nou títol, GasGas en suma tres de consecutius al Campionat del Món de TrialE. Tots es van guanyar sobre un TXE, l'única moto elèctrica fabricada en sèrie, amb embragatge mecànic i canvi de marxes de sis velocitats.

La marca catalana ja es va emportar el títol en 2017 i 2018 amb Marc Colomer i Loris Gubian, segons publica avui el Diari de Tarragona.

El pilot tarragoní afegeix amb aquesta victòria un nou títol al seu extens palmarès, on destaquen el títol mundial indoor de 2002. Això, a més 15 títols de campió del món per Nacions Outdoor, 10 de Campió del Món per Nacions Indoor, tres vegades campió d'Espanya Indoor i campió d'Espanya Outdoor 2002.