Albert Cabestany torna a Beta

Publicat dilluns 01 de Gener de 2018 13:17

El pilot tarragoní ja feia dies que havia arribat a un acord amb aquest equip, però no es volia fer públic fins l'inici d'any. D' aquesta manera, l'esportista de casa nostra seguira un any més al món de l'alta competició. Va començar el 1997 justament a la marca on viurà una segona etapa, en la primera va aconseguir un campionat del món.

 

Las incògnita sobre el seu futur queda resolta

 

Cabestany es veu amb forces de seguir un any més i després d'una última temporada que defineix com irregular , assegura que no podia tancar la seva etapa a les motos després de les males sensacions que li havien quedat

d’ aquesta manera anunciava a Tarragona Ràdio l’acord amb Beta , espera aconseguir bons resultats i posar punt i final al trial tornant a gaudir.  

L'acord és per un any, i torna a Beta després de 13 anys. Content de la rebuda que ha tingut assegura que tant ell com la marca han fet un esforç. 

Aquets dies està provant la nova moto, treballa intensament. Cabestany ha explicat el que volen d'ell a l'equip.

El retorn a Beta significa un punt i final amb la marca Serhco, on estava des del 2005, els seus millors resultats han estat 7 subcampionats del món indoor, 2 titols de campió d'Espanya i 12 mundials de les nacions. 

Aquets resultats contrasten amb l'última temporada on el tarragoni no va acabar del tot bé i tenia clar que si havia acabat una etapa a Sercho. Sabia que necesitava un canvi com el mateix cabestany reconeix. 

Nova motivació per Cabestany que tindrà a les seves mans arribar als 30 titols, are en té 29. La primera prova per a Cabestany serà al mes de febrer.