Albert Company, nou entrenador del filial del Nàstic.

Publicat dimecres 19 de Juny de 2019 06:31
  • Jordi Blanch
  • Esports


Albert Company

El CF Pobla de Mafumet ha presentat, totes les persones que formaran part del cos tècnic per aquesta propera temporada del filial grana que militarà un any més al grup cinquè de la tercera divisió.

El nou entrenador del primer equip serà Albert «Beto» Company, qui s'incorpora des del filial del CF Reus. Company ja havia estat vinculat al club, ja que, anteriorment, va ser entrenador dels juvenils del Nàstic.

El segon entrenador serà Javi Robles, qui s'incorpora des del juvenil DH del Reus. Robles també va estar vinculat al club, anteriorment, ja que, com Company, va ser entrenador dels juvenils del Nàstic i va ser l’entrenador del primer ascens dels granes a la divisió d’honor la temporada 2002/2003.

Beto Company entrenador de màxima confiança del nou director esportiu Sergi Parés i del secretari tècnic Ferran Asensio, afronta amb màxima il·lusió aquesta nova etapa.

Beto, explica que té la sensació que ha entrat en un projecte que "només pot anar cap amunt", i que ho fa amb l'objectiu de "créixer personalment, i a nivell de cos tècnic", a al vegada que mostra la seva satisfacció de tornar al Nàstic.

A banda de Beto i Javi Robles, la resta de cos tècnic serà amb el nou preparador físic Norbert Callau, l'entrenador de porters seguirà sent, i per tercera temporada consecutiva, Alberto Pérez. El tècnic ajudant també continuarà sent, per segona temporada, Joan Josep Pérez. El fisioterapeuta, per segona temporada també, seguirà sent Albert Samper, i finalment, Manolo Martínez, continua com a encarregat de material.