Roda de premsa d´Albert Lopo

Albert Lopo: "Per la situació en la que estem, el partit de diumenge és una final"

Publicat dijous 27 de Octubre de 2016 13:34
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

La plantilla del Nàstic continua preparant el partit de diumenge al Nou Estadi davant el Mallorca. Una final que els granes es troben a la 12ª jornada a la Liga 123.

Aquest dijous, els jugadors del Nàstic van entrenar ja al nou Estadi i va parlar un dels veterans de la plantilla com és Albert Lopo.

Per la seva experiència en arribar a aquesta jornada encara sense guanyar cap partit, Lopo ja etiqueta el compromís de diumenge davant els mallorquins com una final, tot i que recorda que ell amb l´Espanyol fa algunes temporada havia estat a 10 punts de la permanència i van aconseguir mantenir la categoria.

Lopo, va parlar també de l´expedient que el Nàstic li ha obert al seu company de vestidor Rharsalla. El defensa, diu que és un toc d´atenció i que cal estar tots units i si hi ha algú que es devia del camí cal donar-li un toc.

Aquest dijous han entrenat a menor ritme jugadors com Jean Luc, Àlex López, Maloku, Emana i Madinda, veurem si arriben pel partit de diumenge a les sis de la tarda al Nou Estadi davant el Mallorca.