Alberto Gallego: “Tots els jugadors necessiten minuts per ser importants al primer equip”

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 09:27
  • Esports
  • Nil Morato


Entrevista íntegra al tècnic de la Pobla, Alberto Gallego

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el tècnic del filial del Nàstic, Alberto Gallego, va parlar de la temporada de la Pobla i també de l’ajuda dels seus jugadors al primer equip.

El tècnic demana paciència i temps per a que els seus jugadors siguin importants al primer equip del Nàstic. Gallego posa l’exemple de Brugui que a mesura que ha anat sumant minuts al primer equip, ha anat oferint més bon joc. “Enrique Martín té experiència i sap el que ha de fer. Aquests jugadors tindran els seus minuts a partir dels quals guanyaran contundència i confiança i moltes coses més. Brugui ja no és el del primer partit”, argumenta el míster.

Pel que fa a la temporada de la Pobla, Gallego no es vol marcar un objectiu a la classificació però no descarta res. El tècnic busca que els seus jugadors destaquin individualment dintre d’un model de joc reconeixible com a equip. “Per mi l’objectiu és trobar un model molt clar d’equip i envers això que ells individualment pugui destacar perquè això vol dir que l’equip ha marcat la diferència dins d’una categoria”, sentencia Alberto Gallego.

La Pobla ara mateix ocupa la vuitena posició de Tercera a només tres punts de la primera plaça de playoff on està l’Horta. El proper rival del filial grana serà el Figueres aquest cap de setmana.