Aleix Coch i Eloy Gila, preparats per afrontar un playoff d'ascens a Segona 'atípic'

Publicat dimarts 14 de Juliol de 2020 19:23
  • Joan Andreu Pérez
  • Joan Mercadé

Aquest cap de setmana es disputen els playoffs d’ascens a la Segona Divisió en un format atípic i diferent dels altres anys. Es disputaran a partit únic, en una seu neutral, sense públic i en un format exprés. Del grup del Nàstic jugaran el Castelló com a campió i el Cornellà, el Sabadell i el Barcelona B que hauran de superar les tres eliminatòries per poder pujar.

Dos jugadors que buscaran pujar a la Segona Divisió i que han passat pel Nàstic són, entre d’altres, Eloy Gila, jugador de la UE Cornellà; i Aleix Coch, jugador del CE Sabadell. Els dos han estat jugadors importants en el seu equip i coincideixen que l’objectiu és pujar de categoria.

Per Eloy Gila, qui va estar dues temporades al club grana, té clar que tot comença per fer un bon primer partit i afirma que tenia ganes de tornar després de la parada del futbol.

Aleix Coch creu que l’equip arriba bé, però en els partits de Playoff s’han de tenir en compte més factors. La pressió que tindran i les diferents condicions meteorològiques poden passar factura, però l’objectiu segueix sent el mateix: guanyar.

Aquest nou format de partit únic suposa que t’ho juguis tot en 90 o 120 minuts, depenent de si hi ha pròrroga. Per Gila, això exigeix un nivell de concentració més alt per evitar ensurts.

Aleix Coch es va lesionar el lligament creuat anterior i el lligament col·lateral intern del genoll esquerre el gener del 2019. Aquesta temporada ha pogut jugar amb tota normalitat, se sent bé i destaca que han tingut temps per posar-se a punt físicament.

Eloy Gila jugarà amb la UE Cornellà el seu partit contra l’Eivissa el diumenge a les vuit del vespre, mentre que Aleix Coch defensarà la samarreta del CE Sabadell diumenge a la mateixa hora.