Autor: ACN

Autor: ACN

Almenys 28 autocars sortiran de la ciutat per participar en l'acte de la Diada a Barcelona

Publicat dimarts 10 de Setembre de 2019 12:39
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Almenys 28 autocars sortiran de la ciutat de Tarragona aquest Onze de Setembre per participar en l’acte que es farà aquest dimecres a Barcelona. Sota el lema ‘Objectiu Independència’, l’Assemblea Nacional Catalana ha mobilitzat a tota la demarcació 21 mil persones i 300 autocars.

Els de la ciutat estaran estacionats entre el Monument als Castells i la plaça Imperial Tarraco, per iniciar el recorregut a les 14h.

De totes maneres, la participació tarragonina es podria ampliar. Molta gent hi anirà a nivell particular i, a més, l’ANC encara no ha tancat les inscripcions. Aquestes es poden formalitzar encara al llarg del dia d’avui.

El coordinador de l’ANC Camp de Tarragona, Òscar Hijosa, ha explicat a Tarragona Ràdio que la gent està enfadada i té ganes de sortir al carrer per expressar el seu enuig. Recorda que d’aquí a un mes es podria fer pública la sentència de l’1 d’Octubre. Per aquest motiu, assegura que més que mai cal mobilitzar-se aquest dimecres durant la Diada. L'Assemblea Nacional Catalana ha fet públic aquest dimarts que, a nivell general, 400.000 persones ja s'han inscrit a la manifestació de la Diada de l'Onze de setembre impulsada per l'entitat. A un dia per la Diada, l’ANC ha explicat que s’han venut 250.000 samarretes commemoratives de la jornada i que hi ha 1.200 autocars reservats per assistir a la marxa reivindicativa. L’entitat ha indicat que encara hi ha trams del recorregut de la manifestació per omplir i ha fet una crida a la ciutadania a sumar-s’hi.