Declaracions de Josep Maria Andreu

Álvaro Vázquez, Matilla i Aburjania, els tres primers reforços del Nàstic al mercat d'hivern

Publicat dissabte 23 de Desembre de 2017 19:57
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El president Josep Mª Andreu dona per quasi tancada la cessió del davanter de l'Espanyol i veu Matilla i Aburjania reforçant el centre del camp. Un defensa podria arribar la pròxima setmana

 

L'actuació del Nàstic en el mercat de fitxatges pot ser contundent i veloç. Després de la derrota contra el Huesca, el president Josep Maria Andreu ha revelat en declaracions al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio els primers moviments que realitzarà el club. La cessió d'Álvaro Vázquez, davanter del RCD Espanyol, pot ser el primer: «Estem negociant amb l'Espanyol i ell, sembla que les coses estiguin tancades i confio en el fet que la pròxima setmana sigui davanter del Nàstic».

 

Vázquez reforçarà la davantera però Andreu anuncia que cal reforçar més posicions: «Necessitem un jugador dalt, un parell al mig del camp i un al darrere, aquestes places seguríssimes». El parell a la medul·lar del camp sembla que seran l'exgrana Giorgi Aburjania i el jugador que fa setmanes que entrena amb l'equip Javi Matilla: «Poden ser dues de les incorporacions, Matilla està entrenant, estem molt contents amb la seva feina i el tindrem per a la segona volta», ha reconegut el màxim mandatari grana.

 

Un central i algun reforç més
Més enllà de Vázquez, Matilla i Aburjania, el club té avançades les negociacions amb un defensa central. La direcció esportiva té clar que els moviments han de ser nombrosos i ràpids: «El més important ara és fitxar 4 o 5 de forma immediata per a què estiguin en les primeres setmanes de gener. Si l'equip no reacciona, haurem d'analitzar més coses», segons un Andreu que creu que «la setmana vinent pot quedar definit» el nombre i noms d'incorporacions. Tantes arribades provocaran les mateixes o més sortides: «Si entren quatre o cinc jugadors han de sortir quatre, cinc o sis. No podem tenir tantes fitxes. Els jugadors que no juguen, difícilment podran fer-ho en un futur».

 

Confiança en Rodri, a curt termini
Qüestionat també pels dubtes generats al voltant de Rodri, el president del Nàstic ha deixat clar que primer es reforçarà l'equip i es donarà marge al fet que el tècnic barceloní treballi amb els nous jugadors: «Estic convençut que si a l'equip arriben jugadors que poden ser titulars, les coses poden canviar. Ara no tenim cap intenció de canviar d'entrenador, m'agradaria que Rodri acabés la temporada».