Amfiteatrum arriba al 90% d'ocupació durant les nits d'estiu

Publicat dijous 13 de Setembre de 2018 12:15
  • Amfiteatre
  • Andrés Tejedera

Amfiteatrum ha arribat al 90 per cent d’ocupació durant els divendres i dissabtes d’estiu a l’amfiteatre de Tarragona. L’espectacle de recreació històrica ha aconseguit una nota mitjana de 8,2 sobre 10 de valoració dels assistents. El Patronat de Turisme considera els resultats molt positius i ja comencen a pensar en les nits d’estiu de l’any que ve.

Amfiteatrum ha rebut 6.446 espectadors en les 9 sessions que l’espectacle ha ofert. Això representa un 90 per cent d’ocupació, o el que és el mateix, 716 espectadors per sessió d’un aforament de 800 persones. Durant 4 dies es va penjar el cartell d’entrades exhaurides. Respecte l’any passat, Amfiteatrum ha augmentat un 25,9 per cent d’espectadors a les seves sessions.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, considera un èxit aquesta edició d’Amfiteatrum i les Visites nocturnes. Ha explicat que ha estat una bona experiència pels turistes i pels tarragonins.

L’altra de les experiències han estat les visites nocturnes a l’amfiteatre que han aconseguit 2.818 espectadors en els 19 dies de visita i projecció del documental ‘Ingeniería romana’. El gerent del Patronat Municipal de Turisme, Ángel Arenas, pensa que aquest model d’espectacle i turisme tindrà èxit al futur.

A més d’aconseguir visitants per les visites i els espectacles, el Patronat es mostra satisfet perquè el 42 per cent dels turistes que van viure l’espectacle van pernoctar a la ciutat, ja que 3 de cada 4 venien de fora de Tarragona.