'Amfiteatrvm' encara la recta final

Publicat divendres 23 de Agost de 2019 11:20
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

'Amfiteatrvm' celebra les seves penúltimes actuacions aquest cap de setmana. Es tracta d’un espectacle de gran format que explica la història de Tàrraco a través de la figura del gladiador Lupus. El grup de reconstrucció Thaleia i l’empresa audiovisual Digivision han estat els encarregats de donar forma a la representació històrica.

Com ha succeït durant tot el mes d’agost, la cita d’aquest divendres se celebra en català, amb subtítols en castellà, anglès i francès. L’endemà, la funció és en castellà, amb subtítols en català, anglès i francès. L’espectacle té lloc a les 22 hores al Parc del Miracle.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Laura Castel, destaca que 'Amfiteatrvm' és una aposta per oferir als tarragonins i als turistes una oferta de qualitat que remarqui el patrimoni de la ciutat.

El director artístic de l’espectacle, Pep Vergé, explica que durant l’actuació hi ha un salt al passat, en el qual la història se situa al dia de la inauguració de l’Amfiteatre de Tarragona.

El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros i de 15 euros a taquilla. Els nens d’entre 5 i 12 anys i persones de més de 65 anys tenen un descompte en l’entrada, l’anticipada té un preu de 7,50 euros i la de taquilla de 10 euros. Per als menors de 5 anys, és gratuïta.

L’espectacle finalitzarà amb les actuacions del 30 i 31 d’agost.