Ampli suport institucional i de les entitats tarragonines al II Congrés Internacional d’Arqueologia

Publicat dilluns 04 de Agost de 2014 12:07
  • Tarragona Ràdio
  • Arqueologia Clàssica

Ampli suport al II Congrés Internacional d’Arqueologia per part de les institucions i entitats tarragonines de l’àmbit del patrimoni.

La trobada, dedicada a analitzar l’època de l’emperador August en el seu bimil·lenari, tindrà lloc a finals de novembre a la ciutat i l’organitza la Fundació Privada Mútua Catalana en el marc de la Tarraco Biennal.

Segons s’informa en un comunicat, els membres del comitè científic han analitzat les 64 propostes de comunicacions i les 11 propostes de pòsters que han arribat dins del termini marcat. S’han desestimat les comunicacions que no es corresponen amb els continguts del congrés i, finalment, han donat el vist i plau a 56 comunicacions i tots els pòsters.

El comitè fa una valoració molt positiva de les aportacions enviades per més d’un centenar d’historiadors, arqueòlegs i investigadors procedents d’universitats de Catalunya i Espanya, però també d’Itàlia, Alemanya, Portugal i Croàcia, entre d’altres països.

Tots aquests continguts es presentaran al plenari del congrés, repartits al llarg de tres dies, del 26 al 28 de novembre, en sessions de matí i tarda.