Ampliat el termini per inscriure’s a ‘Energia amb consciència' a les aules organitzat per Fundación Repsol

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 11:21
  • Tarragona Ràdio
  • Repsol
  • Educació
  • Tarragona

S’amplia el termini per inscriure’s a ‘Energia amb consciència’ a les aules. Els centres interessats en participar en la nova edició del programa educatiu de la Fundación Repsol, ho poden fer fins el 29 d’octubre. Aquesta iniciativa sensibilitza a alumnes de 3r i 4t de secundària sobre com fer un ús més responsable dels recursos energètics.

‘Energia amb consciència’ és un programa educatiu de la Fundación Repsol que porta a aquests alumnes diferents activitats pràctiques i educatives perquè, a través de la simulació d’una auditoria energètica del seu centre educatiu, descobreixin com poden ser més eficients en l’ús de l’energia.

En aquesta activitat, s’hi potencien habilitats de recerca, comunicació i treball en equip, i a més, els alumnes compten amb el suport de voluntaris Repsol, que van durant una jornada escolar a l’aula per realitzar diversos tallers i activitats pràctiques.

Durant el programa, els alumnes hauran de desenvolupar una simulació d’auditoria energètica del seu centre, i proposar millores per ser més eficients.

Els millors informes podran participar en el Campionat Energia amb consciència, que premia amb 7.000 i 3.000 euros als centres guanyadors, per posar en marxa les millores recollides en l’auditoria.