Antonio José, de 'La Voz', actuarà a la Tarraco Arena el 9 de maig

Publicat divendres 08 de Novembre de 2019 12:01
  • Tarragona Ràdio

El cantant Antonio José actuarà a la Tarraco Arena el 9 de maig. El cordovès farà parada a Tarragona en la gira de presentació del seu nou disc d’estudi, ‘Antídoto’, publicat el novembre del 2019. El concert a la Tarraco Arena començarà a les nou del vespre i està organitzat per White & Bright i Abril Producciones.

Antonio José es va donar a conèixer quan va guanyar el concurs ‘La Voz’ el 2015, trampolí a partir del qual es va convertir en una de les promeses més fermes del país. En només tres anys, el jove ha esdevingut un dels artistes pop masculins més importants, acumulant quatre discs de platí (dos físics i dos de digitals), un disc d’or i diverses setmanes com a número 1 a les llistes de vendes oficials.

Com a prèvia a la publicació del disc ‘Antídoto’, el cantant va treure dos avançaments, amb les cançons ‘Me equivocaré’ i ‘Dile’. Aquest quart disc és el més internacional d’Antonio José, amb un procés de gravació que l’ha portat per ciutats com Los Ángeles, Bogotà, Miami, Madrid o Barcelona.