Arga Sentís, preocupada per la fractura social com a conseqüència del conflicte català

Publicat dilluns 06 de Novembre de 2017 11:32
  • Tarragona Ràdio

Arga Sentís es mostra preocupada per la fractura social que es produeix a la ciutat com a conseqüència del conflicte català. La portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Tarragona lamenta que la situació política hagi fet aflorar dues posicions que semblen irreconciliables però que sempre han conviscut amb naturalitat. Ho ha manifestat durant l'entrevista de portaveus del Matí de Tarragona Ràdio.

Arga Sentís s’hi ha referit recordant els seus inicis donant classes de català als barris i no ha evitat emocionar-se en veure com han evolucionat els esdeveniments.

Arga Sentís es mostra preocupada, també, per com afectarà tot plegat als Jocs Mediterranis, un certamen al qual s’hi hauria d’haver renunciat fa temps, quan començaven totes les incerteses.

Pel que fa pròpiament al conflicte català, Sentís lamenta que les sortides dialogades són cada cop més impossibles perquè totes les postures s’estan radicalitzant. Parla de fracàs de la política i dels polítics i diu que tot plegat ens deixa en una situació de crisi total, del sistema polític, de l’Estat i de la convivència.