Arnal Llibert és el nou director esportiu del Nàstic

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 13:19
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports

El club anuncia la contractació del nou responsable de la confecció de la plantilla per a les pròximes tres temporades

 

El Nàstic ja té director esportiu. El club grana ha confirmat la contractació d'Arnal Llibert com a director esportiu per a les pròximes tres temporades. Després de dies on el nom de l'exjugador català planejava sobre el Nou Estadi, no ha estat fins aquest migdia quan el club presidit per Josep Maria Andreu ha fet oficial la contractació de la principal persona encarregada de realitzar la confecció de la plantilla de la temporada 2018-2019.

 

L'arribada de Llibert, que serà presentat dijous a les 10.00 hores a la sala de premsa del Nou Estadi, confirma encara més la pèrdua de pes de Promoesport dins de la gestió esportiva d'un Nàstic que aposta per un home de la casa com José Antonio Gordillo per dirigir l'equip des de la banqueta i per un home de confiança del tècnic com és el cas d'un Llibert que arriba al Nou Estadi després de finalitzar la seva vinculació contractual amb el Llevant, club on ha realitzat tasques dins de la direcció esportiva a Primera Divisió.

 

Arnal Llibert, de 37 anys, es vincula fins al juny del 2021 amb el Nàstic i enceta així una etapa a Tarragona després de penjar les botes fa dos estius. En la seva trajectòria com a jugador ha vestit les samarretes de molts clubs, d'on destaquen el Leganés, l'Elche, la Unió Esportiva Lleida, el Córdoba, el Girona i un llarg etcètera, incloent-hi també equips de lligues estrangeres com la de Xipre, la de Malta o la de l'Índia.

 

Un cop confirmada l'arribada del director esportiu, el Nàstic s'haurà d'encarregar de començar a moure fitxa pel que fa a la confecció de la plantilla. El club treballarà per gestionar contractes de futbolistes amb vincle vigent per posar punt final a la seva etapa a Tarragona i haurà de començar a marcar els objectius a fitxar tenint en compte que homes com Dimitrievski, Mesa o Kakabadze, entre altres, poden disposar d'alguna opció de sortir del club per a competir en altres equips o clubs de superior categoria.