Arrenca la desena edició de La Imaginada al Camp de Mart

Publicat divendres 10 de Agost de 2018 09:02
  • Sant Magí
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

Aquest divendres arrenca la desena edició de La Imaginada carregada de moltes activitats al Camp de Mart de Tarragona. La Imaginada busca transformar l’entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu pensant en les persones. Fins el 15 d’agost es realitzaran xerrades, tallers participatius, mercadets d’artesania, activitats familiars, entre d’altres.

En aquesta edició s’ha renovat el protocol contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques. Han creat un Punt Lila físic per prevenir a partir d’activitats i divulgació i per donar resposta a qualsevol agressió sexista que es pogués produir. La Imaginada començarà aquest divendres a les 6 de la tarda amb un mercadet d’artesania i art, i posteriorment amb tallers i concerts. Sempre amb un ambient creatiu i crític.

La responsable del voluntariat, Cristina Rodríguez, ha remarcat que a La Imaginada pretén millorar coses de la ciutat i del Camp de Tarragona.

Enguany han preparat el programa per arribar a tots els públics. A partir de dissabte se celebrarà la Petita Imaginada. La responsable del Punt Lila, Gemma Lladó, destaca que totes les edats estan representades en totes les activitats que estan programades.

Des de l’organització fan una crida a la gent per apuntar-se com a voluntari, ja que sempre és necessària la seva col·laboració. La Imaginada tancarà les portes el proper dimecres 15 d’agost amb un dinar solidari.