Arrenca l'Ibersol CBT 2019/2020

Publicat dimecres 21 de Agost de 2019 08:16
  • Jordi Blanch
  • Esports


Berni Álvarez

Berni Álvarez li vol treure pressió a l’equip. El tècnic de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona en el primer dia de la temporada 2019/2020, ha dit que tot i que volen fer una bona campanya, no han de tenir com a gran obligació pujar a LEB Plata.

Berni Álvarez té la plantilla tancada amb deu jugadors, Ferran Torres, Mbaye, David Fernández, Dani Fernández, Dani Tugores, Jaume Zanca, Joan Sorolla i Joan Güixens, vuit continuïtats que se sumen als retorns de Rubèn Llanos i Jordi Barberà, que ahir van començar la pretemporada.

Álvarez, assegura que tots aquells que pensen que l’equip ha de pujar de categoria s’equivoquen.

Berni Álvarez, tot i això, té clar que la temporada serà de màxima exigència, que seran un rival a batre al grup «C» de la lliga EBA i han de continuar treballant perquè pràcticament el cent per cent de la plantilla sigui formada al planter del CBT.

Un Berni Álvarez que abans d’acabar la temporada passada va avançar que deixaria la banqueta blava per el seu pas a la política, però que en no entrar al grup de govern, ha fet marxa enrere i assegura que el president del CBT va acceptar una seria de demandes clares per el dia a dia de l’equip.

Pel que fa a compromisos de pretemporada, l’Ibersol CBT participarà en un triangular a Reus el 31 d’agost, on s’enfrontarà al Reus Ploms i a un tercer equip encara per confirmar. El proper partit serà el 4 0 el 5 de setembre, al Serrallo i contra el CB Benicarló de LEB Plata. El partit contra el conjunt castellonenc serà un gran test per veure l’estat de forma dels homes de Berni Álvarez abans de disputar la Lliga Catalana EBA. Pel que fa a aquest torneig, els tarragonins s’enfrontaran a CB Salou i CB Valls els propers 8 i 11 de setembre, respectivament, en uns partits que serviran per acabar d’agafar ritme de competició. L’equip podria realitzar un últim partit de pretemporada després de la Lliga Catalana i abans de l’inici de la competició regular, el 22 de setembre a la pista de l’AE Badalonès.