Augmenten els grups confinats en els centres educatius de la ciutat de Tarragona

Publicat divendres 22 de Gener de 2021 11:20
  • Tarragona Ràdio
  • coronavirus
  • Educació
  • Tarragona

El Departament d’Educació ha notificat més d’una vuitantena de classes aïllades en 26 centres educatius: 16 són escoles i 10 instituts. 

L’escola de l’Arrabassada s’ha afegit a la llista confinant dos grups. La de Sant Salvador també s’ha incorporat i ha aïllat una classe. Pel que fa a la resta de col·legis que ja tenien afectacions, destaquen els 12 nous positius del Mare Nostrum, ja són una vintena i dos centenars de persones aïllades. El Bonavista també ha sumat cinc positius nous i ha confinat 6 grups. La Salle i les Dominiques han detectat un positiu nou en cada centre, mentre que el Centre d’Educació Especial San Rafael en resta un.

L’institut Mediterrani ha sortit de la llista de centres afectats i han tornat els dos grups confinats. La resta han continuat sumant positius. És el cas del Tarragona, del Cal·lípolis i el Joan XXIII. El Martí i Franquès té set classes aïllades i el Comte de Rius, sis.

Catalunya continua amb una desena de centres tancats per l’aparició de casos de coronavirus. Actualment hi ha 2.689 grups confinats i 42.264 positius acumulats.