Baixen les classes confinades als centres educatius de la ciutat de Tarragona

Publicat dijous 28 de Gener de 2021 09:38
  • Tarragona Ràdio
  • coronavirus
  • Educació
  • Tarragona

En total són 46. El Departament d’Educació ha notificat 22 centres amb alguna de les seves classes afectades, dels quals 14 són escoles i 8 són instituts.

Han tornat els dos grups que estaven confinats al Sant Pau Apòstol. L’escola de Bonavista ha recuperat una classe confinada i ha restat un positiu. També ha restat un altre la Salle Torreforta i dos el Mare Nostrum. Situació contrària al Saavedra i al Sant Salvador que han detectat un positiu a cada centre. El Cèsar August i el Pau Delclòs s’han afegit a la llista d’escoles amb grups confinats.

Pel que fa als instituts, han tornat les dues classes confinades al Pere Martell i el grup del Sant Pere i Sant Pau. El Comte de Rius i el Cal·lípolis han recuperat una classe cada centre i han restat tres i dos positius respectivament. Per la seva banda, el Joan XXIII ha confinat un altre grup i ha sumat tres positius nous.

Al conjunt de Catalunya s’han tornat a obrir quatre dels centres que estaven tancats, en queden set encara. Actualment, hi ha 2.277 grups confinats i 45.458 positius acumulats.