Balanç positiu del Festival Sota La Palmera

Publicat dimarts 04 de Agost de 2020 13:08
  • Espai Jove la Palmera
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

El Festival Sota la Palmera ha reunit 2500 persones tant per les entrades als actes i espectacles del festival com pel seguiment en streaming mitjançant el canal de youtube @tarragonajove. L’organització valora positivament els resultats del Festival destacant que és un espai d’exhibició i promoció per als joves creadors de la ciutat i del Camp de Tarragona.

La vuitena edició del Festival Sota La Palmera va concloure el dia 1 d’agost la programació dels seus 30 actes amb una nit de cançó d’autor a càrrec d’Alidé Sans i Joan Masdeu. De la programació, cal destacar, l’actuació dels grups locals de qualitat com The Blind Mirror, Paula Llaurador Coll, la Chica del Mono, Violant Llopis i Joan Masdeu. Aquests grups del territori han enriquit el festival i, actuant amb grups de fora, han facilitat l’intercanvi i la trobada d’agents creadores.

El conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha felicitat l’organització del festival per complir amb les mesures de seguretat.

L’organització destaca l’èxit de convocatòria i seguiment dels concerts de Pepet Nuet, el Diluvi, la Nit de Dansa i Sara Socas. També ha estat notable la bona acceptació de la Nit de la Il·lustració, Las Migas, la Nit de Monòlegs i The Blind Mirror. També han resultat molt positives les experiències d’espectacles impulsats per joves creadores.